Forside » Træning » Klippekort oversigt » Gravid slyngetræning

Gravid slyngetræning

Er du gravid og vil gerne være i form til fødslen? Så er vores slyngetræning for gravide måske noget for dig. Slyngetræningen er skånsom og effektiv, varer i kort tid og består af langsomme bevægelser i slyngerne med fokus på bækkenbunden og de dybe mavemuskler.

I både Tyskland, Sverige, Norge og Holland har slyngetræning, til gravide, i flere år været anerkendt som en effektiv træning af bækkenet.

Træningen varetages af en fysioterapeut, som guider dig til den rette træning og kan hjælpe dig med råd og vejledning, hvis du døjer med smerter.

Alle gravide kan deltage, uanset vægt, kondition og fysisk form. Det gælder også gravide med komplikationer som f.eks. bækkenproblemer, da træningen tager hensyn til den enkelte og tilpasses individuelt.

 

Udtalelser:

Irene Green Andersen, Regstrup

Super godt hold. Jeg var rigtig glad for god vejledning under øvelserne og det har virkelig styrket min lænd under en hård tvillingegraviditet.

Sif Thomsen, Holbæk

Graviditetsslyngeholdet var rigtig godt. Ikke bare for bækkenbunden, men jeg kom hele kroppen igennem. Der blev taget hensyn til hvor langt jeg var i graviditeten og min bækkenløsning. Jeg blev vejledt rigtig godt, så jeg ikke fik lavet forkerte øvelser.

Det var en god måde at holde sig i form under graviditeten på.

Heidi Sofie Vognsen, Mørkøv

Jeg havde rigtig svært ved at finde træning, der var henvendt til gravide. Derfor var jeg glad, da jeg fandt slyngetræning for gravide hos Regstrup Fysioterapi.

Det har været en super sjov, hård og lærerig træning med god og kompetent vejledning. Alle har mulighed for at være med, da øvelserne kan tilpasses alle sværhedsgrader og graviditets gener ved hjælp af slyngerne.

Derudover er det rigtig god træning for balancen. Og så skader det ikke, at der altid er plads til et godt grin undervejs.

Jeg vil helt klart anbefale slyngetræning til andre gravide, da jeg virkelig følte, at jeg har fået trænet uden at jeg overanstrengte mig.