Forside » Træning » Genoptræning oversigt » Slyngetræning (Genoptræning)

Slyngetræning (genoptræning)

Vi tilbyder slyngetræning/TRX i forbindelse med genoptræning. Slyngetræning/TRX er godt til genoptræning af eksempelvis skulder, ryg, knæ eller hofter efter en skade eller en operation samt ved kroniske lidelser. Samtidig er det sjov og anderledes træning, hvor du får trænet hele kroppen.

Træningen foregår på hold og varetages af en fysioterapeut, som tager hånd om dig og din problematik. Øvelserne er varierede og foregår i slynger, hvor du bruger din krop som træningsredskab. Slyngetræning/TRX er udfordrende og effektiv træning, hvor du får trænet styrke, udholdenhed, smidighed, balance og mobilitet. Det er samtidig en skånsom træningsform, som gør den ideel til genoptræning.

 

Udtalelser:

Kirsten Hansen, selerosepatient

Slyngetræningen har givet mig en langt bedre kondition, og jeg oplever mindre træthed end tidligere. Som ekstra bonus har jeg tabt mig seks kilo på grund af træning i slyngerne.

 

Lars Rønholt, gigtpatient

Slyngetræningen giver så mange muligheder, at man kan blive ved med at udvikle nye øvelser. På den måde bliver træningen ved med at være interessant, udfordrende og underholdende. Det hjælper i forhold til de fysiske gener, men det giver også generelt langt større velvære.